Zaterdag 23 december lanceert onderstaande redactiecrew hun eerste aflevering van de OnderStroom-podcast! Deze aflevering zal zich toespitsen op hedendaagse jongerencultuur en is een mengeling van onderzoek, actuele rubrieken en beats van Oostendse makelij.

Vanaf 15u is iedereen welkom in de bibliotheek van Oostende. We onthullen een gloednieuwe-installatie waarmee de podcast door elke bibliotheekbezoek beluisterd kan worden. DJ Gueush draait die namiddag door en zet een blokparty in gang. Zijn DJ-set is live te volgen via deze website. Nadien zal je de podcast ook via deze website kunnen beluisteren, downloaden en becommentariëren.

2 februari om 20u trappen we het voorjaar af met “Stille OnderStroom”. Een uniek evenement waarbij we onze podcast aan het grote publiek presenteren in de OnderGrondse parkeergarage van de bib. Koptelefoons worden bij aanvang uitgedeeld waarmee de aanwezigen kunnen kiezen tussen 3 kanalen. We starten met een performance, daarna nemen onze DJ’s het over voor de start van een ondergrondse “Silent Disco”. Elke DJ representeert een kleur en de luisteraar kan kiezen welke DJ hij/zij wil horen door van kanaal te wisselen.