Radio OnderStroom - een project van kleinVerhaal en bibliotheek Oostende

Op 23 september 2017 pakten de bib van Oostende en kleinVerhaal uit met een gloednieuw radiostation. Ze gingen hierbij op jacht naar Oostendenaars tussen 18 en 30 jaar die mee een online radio wilden uitbouwen. Samen met dichter, DJ en duivel doe het al Jan Ducheyne, radiomakers Fré Delodder en Mike Dekeyzer (Radio Libre) en DJ Jens Degrens ging de groep aan de slag.

Eerste opzet: het creëren van een OnderStroom-podcast. De eerste aflevering rond Oostendse jongerencultuur wordt op zaterdag 23 december om 15u gelanceerd in de bibliotheek. Nog 2 afleveringen rond nieuwkomers in Oostende, en Oostende als stad worden in het voorjaar van 2018 afgewerkt.

Jolijn Van Eenoghe (www.sketchnote.be) was er tijdens de allereerste brainstorm sessie bij om alle ideeën in één tekening te vatten.

Meer info? Zin om radio te maen en deel uit te maken van de OnderStroom? Contacteer Michiel De Baets - 0487 92 68 09, michiel@kleinverhaal.be

Radio OnderStroom is Arno, Axana, Babette, Fien, Fré, Gäetan (Gueush), Hanan, Jade, Jan, Jens, Jarno, Julie, Kush, Lindsay, Masood, Maxim, Michiel, Mike Renaud, Rishi, Ritchie, Tomas, Wiebe, Ynne