Radio OnderStroom - een project van kleinVerhaal en bibliotheek Oostende

Op 23 september 2017 pakten de bib van Oostende en kleinVerhaal uit met een gloednieuw radiostation. Ze gingen hierbij op jacht naar Oostendenaars tussen 18 en 30 jaar die mee een online radio wilden uitbouwen. Eerste opzet: het creëren van een OnderStroom-podcast. De eerste aflevering rond Oostendse jongerencultuur werd op zaterdag 23 december gelanceerd in de bibliotheek.

Samen met de 3 coaches Jan Ducheyne, Arne Ramon en Jens Weerbrouck gaat de groep in het voorjaar aan de slag om nog 2 afleveringen te releasen. De eerste aflevering omtrent 'Nieuwkomers in Oostende' wordt op 21 april gepresenteerd aan het grote publiek! Aanvullend organiseren we in het voorjaar 3 masterclasses. Op 10 februari komt Dieter Van Dam (radio-docent RITCS) ons werk onder de loep nemen. Op 17 maart doet Lucas Derycke hetzelfde. 24 maart gaat Dj Grazzhoppa aan de slag met de DJ's! Inschrijven kan via michiel@kleinverhaal.be.

Telkens we een nieuwe aflevering klaar hebben, releasen we deze via de OnderStroom-booth in de bibliotheek (gecreëerd door Kamiel Fabry - zie onderstaande foto).

Meer info? Zin om radio te maken en deel uit te maken van de OnderStroom? Contacteer Michiel De Baets - 0487 92 68 09, michiel@kleinverhaal.be